"Hoe is het water niet doen, zodat de bodem niet Chuan hebben?

"Hoe is het water niet doen, zodat de bodem niet Chuan hebben?

 In het begin van de winter, na een sneeuw, de lucht in de schat stad verschenen, hoe meer helder blauw.

Een opvallende rivier is op de heuvel, en het is heel helder. Hier, in de zomer, is de situatie in het dorp is ondraaglijk. Versieringen Town is aangesloten bij Xing’an League Turquore County. Baosheng Village is gelegen in het zuidoosten van Baoshis Town. Het ligt in het bergachtige gebied, Honggou met elkaar verweven. Elk regenseizoen, het water is frequent, en de huishoudens in het dorp zal in principe worden overstroomd en het water in het regenseizoen maakt het dorpelingen. De vijfde plenaire zitting van de 19e Nationale Partij zetten "wetenschappelijke bevordering van woestijnvorming, rotsachtige woestijnvorming, bodemerosie" als een belangrijke maatstaf voor de "bevordering van groene ontwikkeling, bevordert de mensen en de natuurlijke harmonie symbiose". Green Water Mountain is Jinshan Yinshan, verbetering van de ecologische omgeving is om de productiviteit te ontwikkelen.

Zorg ervoor dat het volk te laten krijgen uit het water, en de rebound provincie een oproep.

  In de afgelopen jaren, Turquest County houdt zich aan de kleine stroomgebied als een eenheid, ge?mplementeerd "Shanshui Lin Tian Road Village", uitgebreide management, het versterken van waterberging, en actief cre?ren van groene bergen, de consolidatie van de ecologische omgeving fundament van Jinshan Yinshan.

   Voor de status quo, Tutu County actief verricht de ganggou bende Gang Gang Gang Gang Gang Gang van Bao Shengcun. Vanaf het daadwerkelijke vertrek, het lokale systeem geschikt is, de gecentraliseerde connectiviteit, de uitvoering van uitgebreide management, en het leven beschermt effectief en eigendom van de dorpelingen.

  "De regen is vooral groot in de zomer, maar ook speciale diligence. Ik was erg bang voor water problemen, maar nu ben ik anders, kan ik slapen in een regenachtige dag.

"Kijkend naar de rivier die is gerepareerd, de dorpelingen Lijing zei oprecht.

  In de 2021, de bouwplaats van de Mongoolse Project Ruimte, de bouwplaats van Mongolun Project Area, de bouwplaats van de Mongolu Project Area, de arbeiders, grote mechanische landingen, stenen, en een drukke scene. "De totale investering van dit project is 4,6 miljoen yuan, en de bouw begon in het begin van mei 2021.

Gu Guangfeng, de waterberging aandelen van Buduxian County Water Conservancy Development Center, zei dat na alle voltooide, 16 eroders in het project gebied zal worden effectief beheerd, die sterk verbetert de ecologische omgeving en bouwland kwaliteit van het project gebied, en is hoog -kwaliteit ontwikkeling voor de agrarische sector. Het cre?ren van basisvoorwaarden.

   "Drie punten van de behandeling, zeven-punts regeling", hoe je water en bodem bestuur resultaten voor de lange termijn voordelen te maken? In de loop der jaren heeft Turquan County voortdurend een stevig en langdurige verzorging van de slang mechanisme, zich te houden aan het principe van "wie regeert, die zorg kan nemen, die de voordelen", en het dorp commissie van het project wordt de management contract getekend, duidelijk de verantwoordelijkheid en de verantwoordelijkheid Real plaats. Tijdige overgedragen aan de bouw van het water, het bos, de vrucht bos en andere projecten, en het dorp commissie toegewezen aan een full-time bosbouw om het beheer uit te voeren, de vorming van een manager van Lin sommige mensen, sommige mensen, en de weg naar herstel van het beheer mechanisme, voor het project op lange termijn Geef een rol te begeleiden.

   De ecologische omgeving wordt steeds goed, en het groene water in Qingshan is fascinerend, ecologische voordelen en economische voordelen beginnen te verschijnen.

 "Na de uitvoering van de Bodem en Water Conservation Project, ik heb een heleboel kleine appels.

De kleine appel heeft een hoge opbrengst, en elke mu zal meer dan 1.000 yuan een jaar.

"Lijing zei dat aanplant economische bossen hebben niet alleen hun eigen inkomen, maar maakt ook de omgeving mooier. Door de ecologische bouw van het waterbeleid, is Tung Shu County Qingshan staan, en het water is traag en vloeiend, het realiseren van de ecologische schoonheid , de industrie, de mensen, de mensen rijk.

In deze jaren, Buduxian County richt zich op ecologisch herstel, water en bodem en water verlies in sloproland land, de bouw van de ecologische schoonmaakproducten klein stroomgebied, en het water en het water en het water controlegebied zijn voltooid, en het water en de bodem, de bodemverlies is 10.000 ton, en het water niet de berg te tellen. het effect van de bodem is niet uit de aarde, de mooie landelijke beeld van de rivier, het water, de kust, en de schoonheid van de schoonheid wordt langzaam gelanceerd .

(Reporter Zhang Huiling Intern Li Yangyang) (Editor: Zhang Xue Dong, Liu Ze) Sharing meer mensen laten zien aanbeveling lezen.

Related Post

Wu Zhenglong, Secretary of the Jiangsu Provincial Party Committee: "Wandelen in de excellence" met "Practice doen"Wu Zhenglong, Secretary of the Jiangsu Provincial Party Committee: "Wandelen in de excellence" met "Practice doen"

Wu Zhenglong, Secretary of the Jiangsu Provincial Party Committee: "Wandelen in de excellence" met "Practice doen" Wu Zhenglong’s oorspronkelijke vraag: aangedreven "wandeling in het precedent" (geluid) om hoogwaardige ontwikkeling op