Snelle opmerking van mensen: wie kwaadaardig marketing, die rekent om te vergoeden

Snelle opmerking van mensen: wie kwaadaardig marketing, die rekent om te vergoeden

Sanering Internet Gebruikersaccountbediening Chaos, de nationale netbrief is een andere combinatie! Dit zwaard verwijst naar de vijf soorten accountbewerkingen, één is de "internetgebruikersaccount kwaadwillende marketing".

Over dergelijke chaos praten, mensen zijn niet vreemd. Om de Social Time "Hot Spot" te gebruiken, laat u het artikel "Titel Party" los om de emoties van internet aan te zetten, er is een drie vulgaire inhoud, er is een speculatie van de Star Gossip om elkaar aan te vallen, en er is "ritme "Manipulatieve opmerking, interferentie Real Public Opinion Presentation, etc.

Deze rekeningen hebben een gemeenschappelijk kenmerk en ze zijn allemaal Margaricious Marketing en ze verdienen geld.

Om de hitte, "vergiftiging" op internet beschikt, is het buitengewoon walgelijk. Neem het artikel "Titel Party" als een voorbeeld, het is verrast, met het geheel, Hu Bao, maar ook om de rivier te openen, van nature aan de ziekte.

Neem de Netizens om elkaar aan te vallen als een voorbeeld, vang de wind om in te halen, ongeacht hoe te vechten, laat de "rijst" -aanval, zitten en ontvang een vis, kan mensen niet diep en hard laten gaan? Er is geen originele zonde, maar zodra het hoofd is, verandert het kwaadaardig, het is moeilijk om te ontsnappen aan de "ijzeren doos".

Die schadelijke marketingaccounts, voor een ego?sme, het mengen van het netwerk om te roken en verdienen veel geld, maar het distriberen van de netwerkopdracht, ramp en zelfs de wet overtreden.

Volg de wet niet volgens de straf, het is noodzakelijk om meer mensen te laten leren en deze abnormale weg te nemen.

Wie is kwaadwillende marketing, die het verslag is van "terugbetalen".

Dit soort account heeft een dag, die een dag aan het netwerk zal toevoegen, corrigeer volgens de wet en verhindert ze van "re?ncarnatie", het gerelateerde platform wordt verbreed en voldaan.

(Editor: Zhao Chunxiao, Qu Yuan) Delen Laat meer mensen zien.

Related Post