Wat is het "Snow Sealing Door", verwarming, vervoer, plantaardige voeding, etc.? – rechtstreeks raken de levens van de mensen in de sneeuw in de noordoostelijke sneeuwstorm

Wat is het "Snow Sealing Door", verwarming, vervoer, plantaardige voeding, etc.? – rechtstreeks raken de levens van de mensen in de sneeuw in de noordoostelijke sneeuwstorm

 Xinhua News Agency, Shenyang, 9 november: "Snow Sealing Door", verwarming, vervoer, plantaardige voeding, etc.? – Direct hit leven van de mensen in de noordoostelijke sneeuwstorm "Xinhua View" verslaggever Wang Wei, Ding, Zou Mingzhong rode waarschuwing, emergency response, school schorsing … Sinds 7 november heeft een zeldzame grootschalige sneeuwstorm noordoosten, sommige gebieden viel de sneeuw heeft bereikt, de omvang van de "snow Sealing door", het doorbreken van de dagwaarde van de sneeuwval in het jaar.

 Verwarming warmte is niet heet? Is elektrisch vermogen stabiel? Wanneer is het verkeer hersteld? Wat is het aanbod van groenten? "Xinhua Viewpoint" reporter voerde een onderzoek naar de levensomstandigheden van de mensen in de sneeuw.

 Daalde de temperatuur meer dan 10 graden Celsius, de koude golf, de koude golf, de temperatuur van de noordoost, 10 tot 14 graden Celsius, de meeste regio’s, 10 tot 14 graden Celsius, de omgeving, 25 graden Celsius, Liaoning, Jilin vrijgegeven Blizzard rode waarschuwing.

 Liu Yong, adjunct-directeur van de provincie Liaoning Meteorological Administration, zei dat deze ronde van rampen zeldzaam zijn geweest in de afgelopen tien jaar.

Dit brengt een meer ernstige uitdaging voor het verwarmen van het werk geconfronteerd met de levering van kolen vastzitten. Op de avond van de 8e, Shenyang, die werd teruggegeven aan de woning, Zhang Chen, die was teruggekeerd naar het huis, en een laag van witte crème werd geblokkeerd. "De verwarming is niet slecht, het huis is warm." Hij zei dat dit jaar de kolen is nerveus, veel mensen zich zorgen maken over het koelen van het weer verwarmen.

  oude gemeenschap van de stad is de focus van bescherming.

Er zijn bijna 30 jaar van de bouw van de leeftijd in No. 26, Shenyang, Nantata East Street, woonde in de oostelijke kant van de kamer op de 5e verdieping van het 1 eenheid, het dragen van de herfst kleren tot de herfst broek, het dragen van een vest. Song Changzuo heeft 80 jaar oud zijn, in het bijzonder koud. In de ochtend van de 9e, zijn huis binnen temperatuur boven de 20 graden Celsius. "Deze temperatuur is zeer goed.

"De druk van de verwarming is niet klein.

Shenyang Zhujia Verwarming Co, Ltd, die verantwoordelijk is voor het verwarmen van deze woonwijk wonen in Song Changzhi, verhoogt het verwarmen van de inspanningen sinds de 6e.

Het bedrijf, waarvan de verantwoordelijke persoon toont een grafiek om de verslaggever, de grafiek op de grafiek, de grijze curve van de buitentemperatuur begon te dalen, wat neerkomt op de rode en groene curve van de aanvoertemperatuur van het secundaire netwerk. Liu Yam, directeur van Changchun City Changchun Group, zei dat voor de cold wave, de groep heeft een noodplan. De warmtebron temperatuur met 10 graden Celsius, en de output warmte werd verhoogd met ongeveer 20%.

Harbin Investment Group Co, Ltd is de grootste staatsbedrijf verwarming onderneming in Harbin, en dit bedrijf verbetert ook het verwarmen temperatuur tijdens het koelen.

 Op dit moment, een aantal lokale sneeuwval blijven continu. De meteorologische dienst verwacht dat na sneeuwval, zal de temperatuur blijven dalen, en de opslag van steenkool is nog steeds een belangrijke uitdaging voor de toekomst verwarming.

 Daartoe Liaoning gerangschikt 500 miljoen yuan voor de uitgaven van verwarming steenkool reserves van de stad en het verwarmen van bedrijven. Vanaf nu is de gemiddelde opslag van kolen uit de provincie verwarming bedrijven heeft bereikt, meer dan 60%.

Jilin is afgestemd levering van steenkool in Shanxi, Shaanxi, BinnenMongoli?, en verhoogt de aanschaf van ingevoerde steenkool.

Heilongjiang volledig bevordert de zwarte rivier Fuhong, Baqing Shuangliu en andere kolenmijnen, verhoging van de productiecapaciteit.

 Bevroren regen snelle sneeuw testrooster voeding "Waar is de auto open, de rest van de weg gaat naar" "Het team sneeuwt en reparatie, in wat sneeuw-diepe bergwegen, de reparatie personeel zullen vooruit te gaan. De primaire druk ondervonden van kracht is om de power-off garantie upgrade struikelen.

Wang Zhiqiang, directeur van de onderhoudsafdeling van Chaoyang-voedingsbedrijf, Liaoning, zei dat Chaoyang voedingsbedrijf op de 8e vier kranten en reparatie ontving en de elektrische werknemers zijn voltooid en de voeding werd hersteld. NIE Shengwei, directeur van het National Network Liaoning Electric Power Emergency Command Office, zei dat het bedrijf de regen- en snow-frozen gele waarschuwing aan een oranje waarschuwing heeft aangepast. Op dit moment zijn 356 teams in teams gezet en 8928 mensen met assemblages moet volledig worden gereageerd. Ten tweede wordt de elektriciteitsbelasting gebruikt.

In Jilin wordt het be?nvloed door deze regen en sneeuw, en is de sociale elektriciteitsbelasting van de provincie gestegen met ongeveer 200.000 kilowatt’s van de 6e. Om de veiligheid van de bewoners tijdens de koude golf te waarborgen, regelde het Nationaal Netwerk Jilin Power Leveringsbedrijf 856 Duty Repair-personeel in 95 inwoners om de noodherstelbehoeften onder extreem weer te garanderen.

 Hoofd dragen van een harde hoed, draagt ??een dik werk katoenen pak, handheld de thermometer, de sneeuw die niet een enkel is geweest … Nationaal netwerk Liaoning Shenyang voeding bedrijfsoverdracht en onderhoudspersoneel gemarkeerd om 9 uur op de 8e Op de patrouillelijn is het altijd meer dan 1 uur vanmiddag.

"De sneeuw is zo strak en ik moet de volgende inspectiepersoon overnemen.

"Gao Liang zei." Zo’n extreem weer, het meest bang voor sneeuwval smeltende lijnen, en sommige lijnen dansen in de wind. "Nie Shengwei zei dat het bedrijf de lijninspectie heeft verhoogd en een 24-uurswaarde heeft gerangschikt om ervoor te zorgen dat er geen probleem is opgetreden in sommige belangrijke onderdelen.

 De drie-noordoostelijke krachtsector implementeert strikt maatregelen zoals rellenneeuw, antivries en anti-dans, versterking van de monitoring en waarschuwing, voeren veiligheidsrisicopreventie en controle en antimevroren ijsgerelateerde noodvoorbereiding, waardoor de werking van het elektriciteitsnet en de werking van het elektriciteitsnet en het betrokken is, Mensen levensonderhoud en belangrijke klanten betrouwbare voeding.

 Wanneer het verkeer ernstig wordt geblokkeerd, wanneer de flizzle ernstig wordt getroffen aan Noordoostland. Op de avond van de 7e tot 8e bleef de hele dag sneeuw, zodat Shenyang hele stad een wit werd, het voertuig bedekte bijna 20 cm dikke sneeuw. Sommige mensen grapten, onder de dekking van zware sneeuw, op zoek naar een zelfopening, alsof "Blind Box".

 Op 8 november 2021 was er een regen en sneeuw in Jilin Province, en de burgers lopen in Changchun Street.

Xinhua News Agency Reporter Yan Linye nam de sneeuw in Changchun-stad, en de sneeuw op de weg werd gemengd met regen, modder en sanitaire voertuigen.

"We gingen om 3:30 in de ochtend, de blizzard van gisteren en de bevroren regen in de vroege uren van de vroege ochtend, het brengt moeilijkheden aan het schoonmaakwerk.

Han Dongxue, de sanitairearbeider in Chaoyang District, Changchun City, zei. Omdat Harbin zeldzaam bevroren regen weer tegenkwam, vormde de grote boom op ijs gemonteerde, vouw, wegknooppunt, weg Jingle Road, Harbin ingedrukt in regen en sneeuw en bevroren weer, Een van de burger kijkt naar de bevroren bomen. Xinhua News Agency Reporter Zhang Tao nam de 7e tot 8, 17:00, de totale tolstations van de Liaoning-provinciale snelweg zijn gesloten; Dalian, Yingkou, Jinzhou en ander poorts passagiersvervoer, Shenyang Taoxian International De luchthaven is tijdelijk afgesloten van 0:00 tot 10:00 uur; meer dan 60 vluchten; Harbin Airport is tijdelijk gesloten tot 12 uur op de 8e; Changchun Station 23 Treinen is gestopt … nadat het personeel was opgeblazen De hele nacht worden de verkeersomstandigheden geleidelijk verbeterd.

 Sommige luchthavens zijn hersteld.

Shenyang Taoxian International Airport onthulde de landingsbaan, de taxiway en het schort in de nacht en gesloten gesloten op 9 dagen. Om 8:40 op de 8e, werd Changchun Airport teruggebracht tot blauw, de startbaan van de luchthaven was open en de plattegrond werd vrijgegeven.

 Highway versnelt naast sneeuw.

De verslaggever zag in het Peking-Shenyang Expressway Liaozhong tolstation, 5 grootschalige zachtere gelijktijdige operaties, en de wegwerkers scheppen op de weg, en de opvallende segmenten en hoek, en de mensen en andere belangrijke delen waren verspreid.

Omdat de sneeuw nog steeds continu is, zijn de meeste express-snelwegtolstations in liaoning nog steeds gesloten. De spoorwegafdeling lanceerde een noodplan. In de verzendopdrachtzaal van China Railway Shenyang Bureau Group Co., Ltd., meer dan 200 Dispatching-personeel gericht op elke regel, en meer dan 2.000 dispatch-opdrachten werden voortgezet.

Op dit moment heeft China Spoorweg Shenyang Bureau Group Co., Ltd. verzonden 756-column Ice locomotive, het online schraapend ijstrein, en zorgt voor een soepele spoorwegkracht en hervat de lijnen van lijnen zo snel mogelijk. De kas is moeilijk te transporteren. Of de groenten nieuwe mensen in Shenyang-stad kunnen blijven leveren, de groenten in Shenyang, hebben een verzamelplaats, omdat sneeuw te groot is, en er is een batch kassen in het lokale gebied dat wordt verpletterd. De verslaggever zag in de SHENYANG CITY SHENGFA plantaardige groothandelsmarkt. De diepte van de sneeuw bedekt met sneeuw in Honghu, Honghu, heeft meer dan 20 cm, en de verse vrachtwagen komt eraan.

Het personeel Liu Qiuying vertelde verslaggevers dat het voertuig vanwege de sneeuwstorm moeilijk is om in te voeren, de aankopen en de verkoop van de verkopers zijn meer dan de helft van hen. In een plantaardige markt in Peony Street, Chaoyang District, Changchun City, zag de verslaggever de groenten.

Ge?nterviewde leverancier zei dat de huidige groenteprijzen hoog zijn in voorgaande jaren, en de prijsstijging is de spinazie, bereikt bijna 10 yuan een pond. Ze zijn bang dat deze sneeuwval en bevroren regen een impact hebben op het verkeer van de weg en de plantaardige prijzen kunnen in korte tijd stijgen.

 De relevante persoon die de leiding heeft over het Municipal Bureau of Commerce van Shenyang, introduceerde dat SnowFree-Free Weather snelweg gesloten en verkeer geblokkeerde omstandigheden, zullen moeilijkheden opleveren aan groenten en levende varkens, en wordt verwacht dat het in kortstondige goederen wordt afgenomen, maar van stroom Vlees en belangrijke levensbehoeften Inventaris Reserve- en marktcirculatiesituaties kunnen worden gegarandeerd om een ??stabiele marktvoorziening in de stad te garanderen.

 Neem de groenten als voorbeeld. Op dit moment hebben de drie grote groothandelsmarkten in Shenyang een belangrijke circulatie-onderneming met groenten. De groenten van de stadswoningen in de stad, de consumptie van groenten, plantaardige reserves en dagelijkse vermelde volumes kunnen voldaan aan de behoeften van de dagelijkse consumptie van bewoners.

Naar verwachting wordt dat met het einde van deze ronde het verkeer is hersteld en de prijs zal geleidelijk soepel herstellen. (Deelnemen aan de sterke moed, paragraaf, xu Ziheng, Yan Lin Yun, Wujiangmin, Li Shuangxi).

Related Post

2020上海水磨实体店2020上海水磨实体店

2020魔都新茶论坛证大公司法定代表人戴某康、闵行碧波泉4楼总经理戴某新等人向警方投案自首,并称在公司经营过程中存在设上海千花娱乐论坛立资金池、挪用松江大学城300一次资金等违法违规行为,且已无法兑付。据此,上海上海花千坊论坛公安局以涉嫌非法吸收公众存款罪对证大公司侦查,对戴某康、戴某新等41名犯罪嫌疑人采取刑事强制措施,查封相关涉案上海高端杭州上课喝茶安全服务微信群资产闵行外卖私人工作室。而事件的起因上海闵行水磨性价比高,是公安局接到群众报案称上海证大文化创意上海千花贵族宝贝发展有限公司旗下“捞财宝”平台及“证大财富”公司涉嫌非法集资。  前不久,2021年全国节能宣传周在各地同步展开,营造了节能低碳的浓厚氛围。 在广东深圳,市民共同守护餐桌文明,“光盘行动”成为自觉选择;在江西抚州,市民的每一次低碳行为都可以换取积分,用于消费;在山东胶州,生活垃圾被加工成居民种菜种花的生物肥,更多人自觉参与垃圾分类……如今,生态文明理念日益深入人心,绿色生活方式渐成新风尚。  生态文明建设同每个人息息相关,每个人都应该做践行者、推动者。 事实上,节约适度、绿色低碳、文明健康的生活方式和消费模式,不但不会降低生活质量,反而有助于提升文明素养,让生活更健康。 从日常生活的细节做起,少用一度电,节约一滴水,从源头减少消耗,就能汇聚起绿色发展的磅礴之力。  一时的努力或许并不难,难的是持之以恒、持续用力。 从设立碳普惠公共服务平台,到试点能兑换生活用品的“垃圾银行”,各地不断创新机制,引导广大群众增强了节约意识、环保意识、生态意识,有助于加快在全社会形成绿色生活方式。 驰而不息,久久为功,我们定能汇聚起全社会共同建设美丽中国的强大合力。 “向右看,向前看……”新疆消防救援总队石河子市消防救援支队南子午路消防救援站站长丁亚丽和队员们列队开始训练,如往常一样,他带头完成绳索攀爬、垂直铺设水带操、沿六米拉梯铺设水带操等项目训练。 “平时多流汗、战时少流血,只有加强各种训练,才能提高处置突发事件的快速反应能力。 ”丁亚丽先后被新疆维吾尔自治区评选为“最美新疆人”,被新疆生产建设兵团授予“第六届青年五四奖章”,今年又获得第20届“全国青年岗位能手标兵”称号。 上强度、加压力,反复训练争当队伍尖兵自参加工作以来,丁亚丽就把“当兵不习武、不算尽义务,武艺练不精、不算合格兵”作为自己的座右铭。 丁亚丽经常在训练场上爬梯子、练操法,每一个动作要领他都反复研练、仔细揣摩,汗水时常浸透全身,手上的血泡磨成了厚厚的老茧。 “这个我先来,和大家比一比。 ”这是丁亚丽在训练场上经常说的一句话。 每一次带队训练,他第一个做示范,让老班长和队员找问题、提建议。 “当兵就要当尖兵”,丁亚丽用他的一言一行教导每一名队员“训练没有捷径可走,只有反复练。 ”从负重5公里、绳索攀爬、400米疏散物资等常规考核科目,到各类应急救援疏散演练,再到平时的有氧、器械、力量训练,他不断上强度、加压力。 英勇顽强,践行“救人民于水火之中”信仰今年7月,石河子市某公司发生氯硅烷泄漏,支队处置力量到达现场时,现场被大量的氯化氢和二氧化硅白色烟雾笼罩,随时有爆炸的危险。 14年间,丁亚丽先后参加了乌鲁木齐3·29红雁池电厂大爆炸、1·2德汇市场火灾、石河子1·6鞭炮爆炸火灾、1·19棉花仓库火灾和11·12天业油罐火灾等较大火灾扑救和抢险救援战斗。 群众利益无小事,为百姓解难2000余次群众利益无小事,这样的信念,一直是丁亚丽数十年如一日的执着追求。 2019年7月,连续地强降雨、雷电等强对流性天气致使500多户居民房屋出现积水、受损等不同程度的灾情,丁亚丽带队星夜驰援赶往受灾现场,紧急铺设水带进行抽水,搬运沙袋进行堵截,同时配合肩挑手提,参与排水作业,帮助受灾人员安全转移。 面对今年突如其来的新冠疫情,丁亚丽带领南子午路消防救援站17名党员庄严承诺并签下决心书、按下红手印,坚守奋战在疫情防控前沿,开启“白+黑”执勤备战模式。 他和站内精锐力量成立了疫情救援处置预备队,先后对全市2家定点医疗机构、1家集中收治临时医院、30余家集中隔离点进行消毒,为辖区50余家医疗、救护、隔离等重点单位制定应急处置预案,带队开展“六熟悉”和防化、洗消操作演练30余次,默默守护着“戈壁明珠”的百姓。 同时,丁亚丽不忘自己是祖国西域的一颗“石榴籽”。 丁亚丽所在消防站共组织队站开放活动500余次,为百姓解难2000余次。 每逢节日,他带领队员深入少数民族聚居地开展义务清洗路面、植树、清理杂草垃圾,为孤寡老人捐款、资助困难家庭贫困学生,无私奉献的精神感染着驻地群众。 (吴建华苏杰)(应急管理部新闻宣传司与人民网共同推出)(责编:刘霞(实习生)、孝金波)分享让更多人看到推荐阅读 。

贵族宝贝419贵族宝贝419

Interview with representatives of the National People’s Congress, Jiangsu Provincial Governor Wu Zhenglong: Write the high-quality development of high-quality development with high-quality development "China Economic Week" reporter Yao Dongqin is