Uncle-gebruiker wordt niet gewend aan kinderen, "onredelijk om problemen te maken"

Uncle-gebruiker wordt niet gewend aan kinderen, "onredelijk om problemen te maken"

Bunded: Sanmei is slechts 5 jaar oud toen ik naar Beijing kwam, en ik stuurde haar naar de centrale militaire commissie.

Dit is een tante als vice-voorzitter van de nationale damesfederatie. In 1950 ging hij naar de centrale militaire commissie voor de Centrale Militaire Commissie om de situatie te inspecteren. Hij zag een moment door de verslaggever toen hij werd aangesteld. Bingjun: In de vroege dagen van de oprichting is zijn zuster ge?rfd, zijn zus is geschikt om mijn familie pijn te doen, ik heb al meer dan tien jaar in de SHUANGRISHI-fomance-hal gewoond.

Meer dan tien jaar, naast het feit dat we vriendelijk onzorgvuldig in het leven zijn, zijn we diepe impact, Unswerex en een levenslange impact.

Een ding dat me herinneringen maakt, is dat ik ook een humeur ben, en de zelf-educatieve methode die door de zeven mama wordt genomen.

  Een zaterdag, 6-jarige zus is geschikt om niet te weten wat er niet tevreden is, eigenlijk huilend in de woonkamer, sommige mensen zien haar zo klein, om haar te zetten, maar zijn gestopt door de Aftern Moeder, laat het Tube, zeg dat het kind niet ongemakkelijk is, iedereen is onredelijk, wachtend op haar om te huilen, er is niets.

Sindsdien heb ik nooit zoiets gehad, omdat ze weet dat het nutteloos is. De volgende dag gieten de regen, ik zou na het diner teruggaan naar school, en ik zei: "De regen is te groot, ik zal vroeg naar school terugkeren." Hoe zeg ik dat ik vanavond naar school moet gaan, niet lopen.

Qi Mam moest bewakers vragen Han Fu Yu oom stuurde me met een fiets. Ik zat op de voorbundel. Oom droeg regenjassen en bedek me op de weg.

Ik keek naar de grond onder de regenjas. De weg was geweldig, en de oom, Han Xu stapte op de voet op de enkel, en het was in het water toen het onderaan was. Bywear en ik heb de zuster gezien die in deze twee dagen met de Qilu gebeurde. Maar later wist ik dat er een follow-up in het boek van mijn zus was: ik nam de regen, en de zeven moeder zeide tot mijn zus: "Ik kan je hart van je ogen lezen, waarom gisteren zal ik niet hechten , en waarom ik het nog steeds heb.

Is het een beetje zwaar man? In feite is het kind natuurlijk niet volwassen als volwassenen. Wanneer hij een stevig temperen heeft, moet het onredelijk of onredelijk zijn. Het is een goede zaak om vandaag te voldoen aan discipline. Dit is een goede zaak. Het moet worden ondersteund. Xiaimi (de kleine naam van de kleine zus) is onredelijk, je kunt het niet krijgen, het tegenovergestelde is om haar te laten weten wat goed is, wat verkeerd is, onredelijk is onredelijk! "(Dit artikel" Family Western Flower Hall – Onze Uncle’s Uncle "(Hongqi Publishing House Authorized Release, ongeautoriseerd, herbergen niet).

Related Post