Yangshao Village-sites werden honderd jaar geleden opgegraven, vier archeologen gevonden?

Yangshao Village-sites werden honderd jaar geleden opgegraven, vier archeologen gevonden?

□ Henan Daily Reporter Chen Wei Zhang Zhenwen Xiajuan Wen 29 september De YangSheng Village Site werd ontdekt door grote archeologische ontdekking.

Sinds de opening van de opgraving in 1921, is de Yongsuun-districtslocatie door honderd jaar opgegraven. Na vier archeologische ontdekkingen, wat vond YangSheng Village Sites gevonden? De eerste ontdekking: markeerde de geboorte van de Chinese archeologische studenten in 1921, na goedkeuring, Sweden Ante-studenten en Chinese geleerden hebben de eerste keer uitgevoerd voor het Yongsuun-dorp. Deze verkenning is een maand ontdekt, het graafpunt, is een rijke fysieke informatie, die de basis legde voor de studie van de Yangshao-cultuur.

De eerste discovement van YangSheng Village Site markeerde de geboorte van de Chinese archeologie, Yangshao Cultuur is ook de eerste archeologische cultuurnaam geworden in de geschiedenis van Chinese archeologische. De eerste discovement, bevestigde dat er een zeer ontwikkelde oude cultuur in China is, die een sterke impact heeft op "China Civilization West".

De tweede discovement: in feite, de aard van Yangshao-cultuur en het uiterlijk van juni 1951, de beroemde Archeist Xia Yu-teamleider, in Yangsheng Village, de tweede onderzoek, dit is een archeologie na de oprichting van nieuwe China een van de opgravingen, dit Opgraving heeft het bewustzijn van de culturele connotatie van het dorp Yangsheng.

De opgraving vond dat er een dichte negen graven was, opgegraven culturele relikwie?n met rode bodem zwarte, diepe rode klei pot, keramiek, kleine mond spiraalvormige flessen, grijs bruin zand, zand, enz., En ook gevonden dat Longshan Periode Polijsten, vierkant grijs aardewerk, etc.

Door deze opgraving waren de aard en de aard van de Yangshao-cultuur in principe duidelijk. Derde behandeling: Basis inzicht in de culturele connotatie van YangSheng Village Site 1980 tot 1981, en voerde gezamenlijk de derde opgraving door het Provinciale Arctic Institute Henan en het Cultureel Museum van het Qi Chi County, in principe bedenk de culturele connotatie van Yangshengdorp. De opgraving werd geopend, 4 explodes werden geopend, 4 fluiten, meer dan 200 vierkante meter, en vonden 41 kamers, 41 窖 穴, 613 nietjes.

De opgraving, in principe verduidelijkte de connotatie van de Yangsu Village Cultural-site, bevestigde verder dat er twee archeologische cultuur in Yangshao-dorp waren, en de stapelrelatie tussen Yangshao-dorp, dat informatie verstrekt over de diepgaande studie van Yangshao-cultuur..

De vierde verwijzing: uitgebreide verrijking van het begrip en het begrip van de site van het Yangsi-dorp, in augustus 2020, YangSheng Village Site lanceerde de vierde archeologische verwijzing.

– Ontdekking van groen grijs "beton" huis, roodachtige bruine TU Zhama-stamwand en andere woninggebouwen, is een van de vroegste betonnen huisvestingsmaterialen in de leeftijd van China; – Ontdek grote kunstmatige loopgraven, als gevolg van YangSheng Village Site complete defensieve faciliteiten, Welvaartsontwikkeling is welvarend; – ontdekking "zijde", in Yangshao-cultuur en Longshan-culturele graven, het detecteren van zijdeachtige eiwit micro-sporen, wat aangeeft dat er een zijden echt in het graf is.

– Discovery "Beauty", in het midden van de site, werd het late kleine mondspoelmonster gedetecteerd in het Small Mond Spool-monster.

– Eerste ontdekking van een groot aantal culturele relikwie?n zoals tandheelkundige producten, jade ring, jade, jade, agaat, schilderen aardewerk, koolzuurhoudende fruitkern. De vierde verkenning realiseerde de combinatie van digitale informatie, multidisciplinaire, multi-technologie, volledig weerspiegelt de voortgang en het hoge ontwikkelingsniveau in het nieuwe tijdperk.

Het heeft het begrip en het begrip van de site van Yangsi Village verrijkt, en het is welverdiend als de eerste archeologische cultuur. (Editor: Jiang Guo, XU Chi) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.

Related Post