Zhongyu Village, "Viewing Haikou" in Trade Port: een mooie transformatie van arme dorpen in het revolutionaire oude gebied

Zhongyu Village, "Viewing Haikou" in Trade Port: een mooie transformatie van arme dorpen in het revolutionaire oude gebied

Een interviewgroep bezocht Zhongkai Village.

Netwerk van mensen, Wutong Photo Mensen Netwerk Haikou 29 juni (Li Xueshan Fuwu) Op 28 juni, Haikou Municipal Comité, gehost, het People’s Network Hainan Channel georganiseerd door de "Trade Port of Haikou" in Haikou City Jiangdong New District gelanceerd, de eerste stop van de verzamelgroep kwam naar het rode mooie dorp Zhongkai dorp, Lingshan Town, Meilan District, Haikou City, dat onderzoekt hoe arme dorpen in de revolutionaire oude wijk worden getransformeerd van een armoedebestand naar de prachtige en leefbare nieuwe tijdperk. De cursus. De cursus . Zhongxuan Village is een dorp, Luo Chencun en Yuxi Village, gelegen in de buurt van Haikou Downstream van Nanyujiang, met een totale bevolking, per hoofd van de bevolking, is niet genoeg landbouwgrond, is een klein dorp.

In 1926 genaamde Feng Baiqi, bekend als "de banner van de mensen van de mensen van Qiong Cliff", het Patriottisme, de naam van de Chinese Democratische revolutie, genoemd de naam van Liao Zhongkai, in het dorp, "Haikou Suburbs Second District Zhongkai Township" De vereniging "Zhongxiang township tak" werd een van de eerdere boersportorganisaties; sindsdien houden de dorpelingen in Zhongkai dorp zich aan de revolutionaire strijd onder leiding van de partijorganisatie, en aan de Qiong Cliff Revolution "om zich te houden aan de rode vlag Van 23e "innovatieve bijdragen blijft de rode geest verschillende generaties be?nvloeden.

In 1950 werden Luo Chun en Yuxi Village samengevoegd, officieel genaamd Zhongkai Village, is het enige revolutionaire dorp genoemd door Hainan Province.

Het invoeren van Zhongkai-dorp, "Red Memory" -schildering aan de buitenkant van Zhongkai Primary School trok de aandacht van de leden van de Collector, dit is een van de "tien honderd" projecten die Meilan District voor het vieren van de 100-jarig jubileum van het feest. MI lang geschilderd een ziel. "

"100 meter lang geschilderde ziel ‘met’ 23e rode vlag is niet het thema, met Chinese schilderkunst, olieverfschilderij, kalligrafie, enz. Geheugen" Schilderen.

Als u meer vertrouwd bent met de CPC Qiong Cliff, zijn de Qiong-kliffen gevestigd, Yunlong aangepast, witte zandsteestisator, enz. In de dorpsgeschiedenis, de Nau en Zhongkou Hall of the Middle School, de middelbare school van het auditorium, door de uitleg van de exposities en het luisteren naar de kaders van Zhongyu-dorp en de collector van de collector de buitengewone geschiedenis van dit rood dorp.

Voor de buitenwijken van Haikou, het tweede district van Haikou City ", voorsteden de Haikou. Wanneer dit een enorm offer maakt, is de eerbied inheems. Het rode gen in Zhongkai-dorp bezoeken en vervolgens vandaag naar de pittoreske dorpjes kijken, de oogstgroep heeft een voorlopig begrip voor de investering in de revitalisering van Haikou City in het land. Met de diepgaande vooruitgang van de zelfhandel en Hong Kong van Hainan, ging de revitalisering van landelijke dorpen in Jiangdong New District ook een nieuwe reis binnen.

Zhongku Village onderzoekt de Partijtak + Dorpsbewoners + Enterprise Co-Construction Model, het introduceren van sociaal kapitaal, het opgraven van rood cultureel erfgoed, lanceert een prachtig landelijk bouwproject van culturele mengsel, en focus op het rode dorp in netwerkrode attracties, laat dorpsbewoners nieuw goed delen -wezen.

Tegelijkertijd richten zich op de levensonderhoudspunten van mensen, vult krachtig het korte plank aan, beschermt de ecologie, het cultiveren van de industrie, en schrijft een nieuw hoofdstuk in dit rode beroemde dorp, waardoor het uitzicht, de veranderingen, geluk en effectief de dorpsbewoners, het geluk, het geluk, het geluk, het geluk, het geluk brengen voelen.

In de nieuwe scène van Zhongkai, Butterfly, breidt het nieuw gebouwde dorpsweg het reiskanaal uit, de mensen naast de weg, de prachtige "nieuwe kleren", het ecologische governance laat de stinkende vijver een wetland-park worden, de operationele plaatsen voor De injectie-industrie van het land ge?nvesteerd in het Woodwood, de middelbare school, de middelbare school, de foodplein, papa-thee, gastronomisch, visveiligheid, papa-theewinkel, voedselstraat, passagierscentrum. "Als je kunt, wil ik hier een lange tijd leven.

"People’s Network Overseas Communication Department Foreign Language Expert zei dat het huidige Zhongku-dorp volledig een mooie en leefbare nieuwe tijdelijke gemeenschap is. Het vrijetijdsleven van de dorpelingen maakt hem erg jaloers. Toen hij hoorde dat Zhongku-dorp een rode culturele internationale uitwisseling van Zhongku bouwt Demonstratiedorp, hij glimlachte en zei: "Ik hoop dat ik hier later kan komen en mijn vaderthee met de dorpelingen drinkt, en ik zal met hen communiceren.

"gerelateerd nieuws:.

Related Post