verdienstelijk persoon van de Republiek is de eigenaar van het land, en de "Hero Trial Flyer" is "Heroes Spections"

verdienstelijk persoon van de Republiek is de eigenaar van het land, en de "Hero Trial Flyer" is "Heroes Spections"

Veilige vlucht 3150 uur, het rijden en het testen van 26 soorten, het cre?ren van meer dan 10 limiet lesks in de geschiedenis van de binnenlandse testvlucht, het gevaar lucht ondervonden door tientallen luchtfoto gevaren … Van "Heroes Trial Pilot" naar "Acht Medal" Voor 34 jaar, Li Zhonghua kiest voor "Dood" tegen de "Death", en gebruik maken van zijn eigen parcours aan de partij levendig te interpreteren, voor het moederland, de mensen onbegrensde loyaliteit. In het kabinet van Li Zhonghua, zijn er twee meest nauwkeurige dingen: de ene is de "Acht Medal" dat Xi voorzitter wordt toegekend door hem, is een vliegtuig model met alle -10-test bedrijven. "Open de laatste vechter, doe de meest spannende actie, en de meest component conclusies.

"Dit is Li Zhonghua kiest voor een doel om jezelf een try-to-leven te geven hebben, is dit ook de meest uitgebreide samenvatting van hem meer dan 20 jaar in 1991, Li Zhonghua werd een nieuw type vechter -. 10 vliegtuigproefbank vlucht taak Een van de eerste batch van de test Firmen.

"Nieuwe strijders ontwikkeld om de nationale investeringen, we krijgen, maar ook vliegen naar een adelaar.

"Tijdens de -10 testvlucht, is het gebaseerd op zulk een gevoel van verantwoordelijkheid en missie. Li Zhonghua cre?erde de maximale vlucht tafel snelheid, maximum permeatie, maximumgehalte overbelasting waarde, maximale hoek van normalisatie, de maximale circulatie en de minimale vliegsnelheid van 6 binnenlandse verslagen.

In de testvlucht van de -10 vliegtuigen, Li Zhonghua’s 65% van de tijd is riskant.

In zijn 3150-uur durende vlucht, had hij 20 lucht avonturen, waarvan er vijf ervaren een groot risico.

Op 20 mei 2005 Lee Zhonghua en zijn kameraden werden "pilot-ge?nduceerde oscillatie." Tijdens de testvlucht, het systeem plotseling alarmen, en wanneer het vliegtuig bevooroordeeld naar rechts, en de "omgekeerde" staat was zwemmen. Op dat moment, de hoogte vliegtuig was 500 meter, de vlucht snelheid is 270 kilometer, "omgekeerde" Staat, de Raad vliegtuig slot is dood, niet te beheersen, viel in de lucht op de grond. Binnen in de cockpit, Li Zhonghua en zijn kameraden zijn opknoping, de scènes zoals tarwe velden, wegen zoals de grond zijn boos.

Tijdens de snelle daling, Li Zhonghua gesloten vlug de computer totale schakelaar aan de rechterkant, herstelde de mechanische manipulatie van het luchtvaartuig, en snel draaide het vliegtuig. Leven en dood, toen het vliegtuig terug naar de normale toestand, maar meer dan 200 meter van de grond! Deze dag is Li Zhonghua dat het dichtst bij de doden. Misschien in de ogen van veel mensen, het werk van de test flyer is om te gaan met de lucht gevaar. Echter, Li Zhonghua van mening dat de testpiloot eerste is de onderzoekers, de hoogste verantwoordelijkheid in de cockpit is om de werkelijke prestaties van het vliegtuig te ervaren, en vervolgens het verkrijgen van de testvlucht vereist door de ingenieurs met de meest nauwkeurige manipulatie.

In die jaren, Li Zhonghua vielen de prestaties van de -10 vliegtuigen, brak door en verbeterde de prestatie-indicatoren van de -10 vliegtuig.

In de lucht, de test franchisher is bang voor een kleine doorbraak, die een enorme sprong naar de ontwerpers en ingenieurs die in de grond kan zijn. Experts die een luchtvaartactiviteit gebied hebben gehad beschrijven "Partial Test France" van de Templer: "De eerste generatie-test flyer is de moed, met de dapperheid van de ‘Blue Sky, de tweede generatie van de test vliegen, is zeer rijk, en de testvlucht ervaring is zeer rijk. de derde generatie van de test Firmen is wetenschappelijk onderzoek, maar ze zijn niet alleen de test vliegen in de nieuwe vechter, maar ook de belangrijkste deelnemers aan de ontwikkeling van het ontwerp.

"Li Zhonghua, de uitstekende vertegenwoordiger van een dergelijk wetenschappelijk onderzoek test. De testvlucht van de moderne vechter, vraagt ook nieuwe expert-test Firmen. In het najaar van 1993 heeft de Russische Nationale Tempered School luidde Li Zhonghua en zijn twee kameraden, in slechts een jaar van de studie, Li Zhonghua en de twee kameraden onder de knie hebben alle testen theorie en twee modellen, zes modellen van het besturen van de technologie, en word de eerste internationale proef franchisman in mijn land. op het moment, Li Zhonghua en anderen zijn teruggekeerd , en het heeft ook sterk bevorderd de processen van -10 vliegtuigen en andere nieuwe strijders.

Ze kunnen niet alleen proberen te vliegen, maar ook deelnemen aan de ontwikkeling van het vliegtuig. Zij maken gebruik van de internationale algemene Cuibo Haber methode om de testvlucht te beoordelen, te introduceren PIO gevoelige rang, en maken de vlucht parameters van de testvlucht, maak een grafiek Teken een grafiek. de test vlieg vliegt … Deze reeks van geavanceerde testtechnologie vliegen methoden versnellen de snelheid van het nieuwe gevechtsvliegtuig apparatuur krachten van mijn land. Het is gebaseerd op het begrip van de carrière van de test flyer. Na 2007 Li Zhonghua nam de leidende positie, haalde 8 "wetenschappelijk onderzoek-test verder", en gecultiveerd de nieuwe weg voor hoge-kwaliteit te testen vliegend personeel.

De geschiedenis van de ontwikkeling van apparatuur van het volk Air Force is ook een levendig beeld van de ontwikkeling van de mensen luchtmacht.

Meer dan 20 jaar van de testvlucht, Li Zhonghua is alleen de twee zinnen: één zin, wordt gegraveerd in de "Flying Test Paviljoen van de Tempel" op het monument van de Chinese vlucht Test Research Institute, er is een zin, is China Flyer Test trouwe om te oefenen "National Heavy Stem, Bring".

Op dit jaar China Air Show, geen -7 en 歼 -16d, 歼 -10c en 歼 -20 worden onthuld, weerspiegelen de bouw van de luchtmacht in de drie generaties van de apparatuur als het belangrijkste orgaan, de vier generaties van apparatuur is de drager, wordt het informatiesysteem ondersteund door het systeem en het informatiesysteem. prestaties in de ontwikkeling van transformatie.

"Wijde zee duiken, sky high de vogels om te vliegen.

"Vandaag de dag, de mensen de Air Force is in overeenstemming met de" verkenning van een generatie, het ontwikkelen van een generatie, de productie van de ene generatie, apparatuur generatie "-model, het versnellen van de ontwikkeling van informatie- wapens en uitrusting die zich aanpast aan toekomstige integratie gecombineerde activiteiten. Op 11 november , de People’s Air Force werd opgericht 72-jarig bestaan.

Als een volk lucht militaire veteranen, is Li Zhonghua ook erg opgewonden: "’Vechten voor de kou, het vliegen zonder zeilen.

‘Dit is een trouwe product dat altijd in een lege legerofficieren en soldaten wordt beoefend.

Ik zal altijd gebruik maken van loyaliteit en life guard het moederland, Tianning, bewaker van het geluk van de mensen.

"(Xinhua News Agency, Beijing, 11 november).

Related Post