Wu Zhenglong, Secretary of the Jiangsu Provincial Party Committee: "Wandelen in de excellence" met "Practice doen"

Wu Zhenglong, Secretary of the Jiangsu Provincial Party Committee: "Wandelen in de excellence" met "Practice doen"

Wu Zhenglong’s oorspronkelijke vraag: aangedreven "wandeling in het precedent" (geluid) om hoogwaardige ontwikkeling op een hoger startpunt te bevorderen, hoeft niet alleen dapper genoeg te zijn om de brede schouders te nemen, maar moet ook een zware secretaris van het strijkijzer zijn Schouders van het leger. Jiangsu heeft herhaaldelijk belangrijke instructies gemaakt. Voor ons, "de economische, de mensen zijn rijk, het milieu, de schoonheid, en de sociale beschaving" wordt ook ons ??gegeven "in de hervorming en innovatie, het bevorderen van hoogwaardige ontwikkeling . Het patroon is de glorie van het voorgaande "in het voorgaande" van het voorgaande "aan het voorgaande".

We moeten altijd rekening houden met de yin yuxor van de secretaresse, ga verder langs de richting van de secretaris-secretaresse, worstelen om een ??nieuw hoofdstuk in Jiangsu-modernisering te schrijven.

Pogingen om de nieuwe reis binnen te gaan, Jiangsu kijkt uit op de ontwikkeling van de Yangtze-rivier de economische zone, de ontwikkeling van de Triangulatie van Yangtze, en de belangrijkste mogelijkheden om "helemaal" te bouwen, met de eerste sterkte, entiteitseconomie, wetenschap en onderwijstalenten , Business Milieu, enz. Oorspronkelijk zijn er miljoenen wetenschappelijke en technologische talenten die hard hebben gewerkt, en een sterke ontwikkeling, energetische markttiteiten en de meerderheid van patriottische toewijding, hard werken en hardwerkend. De arbeiders en gelooide partij-leden kaders … Dit is ons vertrouwen in onze prestaties en schrijft een nieuw hoofdstuk. Tegelijkertijd is het ook nodig om dat duidelijk te herkennen als een economische provincie, de voorhoede opent, zal worden be?nvloed door verschillende veranderingen in veranderingen, in het licht van meer nieuwe risico’s en uitdagingen, moet het gevoel van urgentie verbeteren, de Bottom Line Thinking, betere co?rdinatie van ontwikkeling en veiligheid, zorgen ervoor dat de grote boot in Jiangsu is gestabiliseerd in de nieuwe reis. Om het "twee onderhoud" te verdedigen, moeten we het "twee onderhoud" verdedigen.

Begin altijd politiek wakker en stevig, begrijpt de beslissende betekenis van "twee vastgestelde", doe "twee onderhoud", bewust de stevige overtuigingen en trouwe beoefenaars van China’s karakteristieke socialistische denken, "twee" de algehele situatie ", houd er rekening mee "Big People", verbeterd het politieke oordeel, politiek begrip, politieke implementatie en zorgen voor de centrale besluitvorming van de partij de meest effectieve en effectieve implementatie in Jiangsu. Sterk zijn, moed doen om te werken, zakelijk ondernemerschap. Hoge kwaliteitsontwikkeling bevorderen op een hoger startpunt, hoeft niet alleen moeilijkere inspanningen te betalen, maar heeft ook meer hoge en sterke vaardigheden en vaardigheden nodig; niet alleen dapper genoeg te zijn om de brede schouders te nemen, maar moet ook kunnen draag zware ijzeren schouders.

Onze carrière, nooit gewacht op succes, alleen het geweldige ding.

We moeten de sobere nemen die niet ontspannen is en de rij van honderden kilometers, en niet-aflatende worstelingen, met "Ik heb tien, de tien mensen, de tien mensen zijn tien", "implementatie" bevordert "wandeling in de voorgrond".

Het is noodzakelijk om te voldoen aan de eerste de eerste, doet de wortel van de mensen, en profiteer de aflevering van het volk.

We moeten de connotatie en vereisten van Chinese stijl modernisering diep begrijpen en alle gewone vooruitzichten van het volk bevorderen als de inspanningen om geluk te maken voor de mensen.

Het is noodzakelijk om het verheven rijk van de secretaris-secretaris I XI Jinping te voelen, "zal ik me niet zijn, niet negatief", plaats altijd de mensen in de hoogste positie in mijn hart, gebruik onze "harde index" om de "HARD-index" in te wisselen Index "van de mensen, laten we de werkprestaties cre?ren, is meer temperatuur en de levensonderhoud van het volk dat overhandigt, zijn dik. Om helder te zijn, maak dan schoon, een normale, tweeklep en de aflevering. We moeten blijven bevorderen van het nieuwe grote project van het nieuwe tijdperk van de partij en onderhouden de "bergheldere watershow" van de politieke ecologie van Jiangsu.

Toonaangevende kaders op alle niveaus moeten eerlijk zijn, zoals het leven, altijd aan het recht op rechtvaardigheid houden, het recht gebruiken om de wet, integriteit en krachtig de fijne stijl van de massa’s te gebruiken en ernstig te zijn de politieke aard van de burgerzaken., Houd de mensen niet, niet terug naar de tijden. – Wu Zhenglong, Secretary of the Jiangsu Provincial Party Committee, zei in het 14e partij Congres van de provincie Jiangsu (de verslaggever hij Cong Bai Guang di) (Editor: Tang Wei, Wu Ji Pan) Deel meer mensen zien.

Related Post

夜上海社区夜上海社区

Insurance, four-quarter research, persistent, adhere to new energy attention, consumer stock targeting North Exchange   In the fourth quarter, the investigations of listed companies have not stopped. WIND data shows that